Kreiraj sama – Lano

Kreiraj samaLano je za vas priredio aplikaciju u kojoj možete same sebi kreirati haljine i tunike od pamuka. Možete birati kroj i boju, oblik rukava (ili ostaviti bez rukava), dodati volan ili ne.
U gornjem dijelu ekrana postoji mogućnost odabira krojeva i to: uska majica „Nela“, asimetrična tunika „Anja“, ravna tunika „Lela“ i tri haljine: široka A kroja „Vanda“, A kroja u tri boje „Katja“ i uska haljina „Sara“. Kad odaberete proizvod, dolje će vam pisati njegov naziv. S lijeve strane ekrana možete birati oblik rukava i to: kratki, 3⁄4, dugi ili volan rukav te ako želite ostaviti i bez rukava. Ispod toga slijedi volan koji možete dodati na majice, tunike i haljine. Sve što dodate također će vam pisati. Ispod naziva se nalaze boje pamuka u kojima trenutno šijemo. To su: roza, koraljno crvena, petrol zelena, tirkizno plava, mint zelena, lavanda, crna i bijela. Kako boje izgledaju na haljinama možete vidjeti na našoj stranici LANO, haljine „Vanda“ i „Sara“, te tunike „Anja“.HALJINE TUNIKEKliknete na boju, pa na dio koji želite obojiti tom bojom.
Znači, slažete kombinacije i boje. Haljina vam može biti u jednoj boji, rukavi u drugoj, volan u trećoj.
Haljine Katja je iz tri dijela i tu možete birati tri različite boje.
Igrajte se,kombinirajte i istražujte dok ne dođete do idealne kombinacije.
Kad ste kreirali svoju idealnu majicu, haljinu ili tuniku kliknite na NARUČI ODJEVNI PREDMET.
Pisat će vam što ste odabrali i kako ste složili kombinaciju. Zatim kliknete na veličinu koju želite.
Što se tiče veličina, ako ste u nedoumici pogledajte tablice mjera tunike „Anja“, haljine „Vanda“ i „Sara“, pa ćete znati koja je za vas.


Tablica mjera tunike „ANJA“ Tablica mjera haljine „VANDA“ Tablica mjera haljine „SARA“


Nakon toga popunite svoje podatke.
U rubrici dodatna napomena možete npr. staviti dužinu koja bi vam odgovarala ako mislite da vam ona iz tablice mjera ne odgovara ili ako imate bilo kakvu drugu napomenu. I na kraju kliknete na POŠALJI NARUDŽBU.

Kad zaprimimo narudžbu sašit ćemo haljinu ili tuniku po vašim uputama i vi ćete ju imati za nekoliko dana!